מנדפים תעשייתיים למטבחים מאפשרים לשמור על סביבת עבודה נקייה, לסנן ריחות טיגון, אפייה ובישול בחלל המטבח. לעיתים קרובות, התקנה של מנדפים תעשייתיים למטבחים מבוצעת כחלק מעמידה בתנאי רישוי העסק, איכות הסביבה וחברות הביטוח השונות.
במאמר זה אסקור 4 פרמטרים עיקריים אשר משפיעים על תהליך הבחירה של המנדף. פרמטרים אלה, יאפשרו לך לבצע בחירה מושכלת, נכונה ומותאמת אישית לצרכים שלך.
קלאודיו מציעים שירותי קייטרינג לאירועים קטנים וגדולים בפריסה ארצית. אם יש לך אירוע פרטי או עסקי, אנו נותן להתאים עבורך תפריט קייטרינג מנצח את יתאים למספר המוזמנים, אופי האירוע וקהל היעד שלך. לקבלת פרטים נוספים על שירותי קייטרינג לאירועים קטנים וגדולים, ניתן ליצור עימנו קשר ב – 072-3717350 ונשמח לעמוד לרשותך.
איך לבחור מנדפים למטבח תעשייתי?
מנדפים למטבח היא למעשה מערכת ייעודית אשר אחראית על סינון האוויר, סילוק הריחות או האדים אשר עולים במהלך ביצוע העבודות הבישול, הטיגון והאפייה.
מנדפים למטבח התעשייתי מאפשרים לך לשמור על סביבת עבודה בריאה, נקיי ובטוחה מחומרים מסוכנים אשר נמצאים בעשן שנוצר לאורך כל שעות הפעילות של המטבח.
בעת בחירה של מנדפים למטבח תעשייתי, מומלץ לשים לב ל – 4 הפרמטרים הבאים:
- גודל המטבח – באופן כללי, ככל ששטח המטבח גדול יותר, יש לבחור מנדפים בעלי תפוקה גדולה יותר. טרם בחירה של מנדף למטבח, מומלץ לבדוק את תקנות רישוי עסקים ברשות המקומית כך שהוא יתאים לדרישות הרגולציה.
- אופי הפעילות במטבח – מנדפים תעשייתיים צריכים להתאים לאופי הפעילות במטבח מבחינת שעות עבודה, עובדים וכדומה. בנוסף, מומלץ לשים לב למקום בו מוצב המנדף, כך שחלילה לא יפריע לעבודה השוטפת במטבח.
- תחזוקה – מנדפים צריכים לשרת את המטבח התעשייתי שלך לאורך שנים רבות, לכן מומלץ לבחור במנדפים אשר קלים לתחזוקה שוטפת. אם כל פעולת ניקוי היא לא נוחה, מסורבלת וצורכת זמן רב – אולי זה לא בדיוק המנדף שמתאים לך.
לסיכום, בחירה של מנדפים למטבח חייבת להתבצע בצורה מושכלת תוך בחינה של כלל השיקולים הכלכליים, הרגולטוריים והמבניים.