לצערנו, רוב האנשים עובדים במקצוע שהם לא תמיד חלמו עליו ממגוון סיבות החל מאילוצים של החיים (משפחה, ילדים וכדומה) ועד פחד משינויים ואתגרים אשר כרוכים בעולם הקריירה.
הצוות של קלאודיו מתמחה במתן שירותי קייטרינג לאירועים קטנים וגדולים בפריסה ארצית. אם יש לך אירוע פרטי או עסקי, אנו נוכל להרכיב ביחד איתך תפריט קייטרינג מותאם אישית ( Custom Made) ומבחינה קולינרית להפיק לך אירוע מהסרטים. לקבלת פרטים נוספים על שירותי הקייטרינג של קלאודיו, ניתן ליצור עימנו קשר ב – 072-3717350 ונשמח לעמוד לרשותך.
לימודי קולינריה: להפוך את התחביב למקצוע
בשנים האחרונות, הקולינריה הישראלית עברה סוג של מיתוג מחדש עם אינספור תוכניות אוכל (מאסטר שף, סודות מתוקים, מתכון בטוח, הבית של שי-לי, מסעדת הפועלים של שגב ועוד), מסעדות מובילות ואזכורים באמצעי התקשורת.
היום להבדיל מעבר, יש לנו מודעות גדולה יותר למה שאנחנו מגישים על הצלחת וכתוצאה מכך, יותר אנשים רוצים לבצע את המעבר ההדרגתי מבישול, אפייה וטיגון כתחביב למקצוע שילווה אותם במהלך חייהם. בשביל לעשות את המעבר בצורה חלקה, זה לא מספיק "לדעת לבשל" או "להכין מנות טעימות" אלא חייבים לימודי קולינריה מקצועיים אשר יאפשרו לך לקבל את הכלים הבאים:
- יסודות המטבח – כל קורס בישול מקצועי יאפשר לך לרכוש טכניקות בישול קלאסיות וחדשניות ממגוון רחב של מטבחים ברחבי העולם.
- היכרות עם חומרי גלם – לימודי קולינריה יאפשרו לך להכיר מחדש חומרי גלם מקומיים, עונתיים ואיכותיים אשר ישדרגו את המנות שלך.
- פיתוח הראייה הקולינרית – לימודי קולינריה יאפשר לך לפתח את הראייה הקולינרית שלך, להיחשף לטכניקות ותהליכים כימיים ופיזיקליים אשר בהם ניתן להשתמש במטבח הפנימי והחיצוני שלך. פיתוח הראייה הקולינרית תעניק לך את האפשרות להמציא מחדש מנות, לחדש ולרגש בכל פעם מחדש.
לסיכום, אם יש לך את הרעב, התשוקה ורצון להיכנס למטבח ולא לצאת ממנו – זה הזמן להגשים את החלום. לימודי קולינריה מקצועיים יאפשרו לך לא רק לקבל את היסודות הנדרשים אלא גם עזרה מקצועית בהשתלבות במסעדות, בתי קפה או חברות קייטרינג מובילות בפריסה ארצית.